Om os

I sikre hænder


Hos Limited Auto ApS består vores salgsteam af dygtige og kompetente konsulenter med et bredt kendskab til de forskellige bilmærker og -modeller. Teknologien indenfor biler er altid i udvikling, og er det naturligvis vigtigt, at vi er eksperter indenfor vores fagområde. Vi læser dagligt op på vores bilers udstyr, teknologi og udvalg, og du vil hurtigt lægge mærke til at vores drivkraft er vores passion biler. Med vores erfaring i bagagen samt vores passion kan vi med stolthed sige, at vi står inde for de biler vi sælger!

Vores overbevisning


Det er vores klare overbevisning, at kvalitet og pris ikke nødvendigvis bør gå hånd i hånd. Vores koncept beror nemlig på at tilbyde kvalitetsbiler til markedets skarpeste priser! Vi mener, at biler ikke blot er en luksusvare, men en nødvendighed. Vores kerneværdier er tillid, ærlighed, gode priser og god kvalitet. Vi leverer derfor altid biler med kilometergaranti og brugtbilsattest, så du går herfra med god mavefornemmelse og et smil på læben.

Et par lyttende ører


Vores dygtige personale er altid et par lyttende ører – vi lytter og respekterer dine behov. Vi sætter god tid af til at finde den bil, der passer til netop dine behov. Finder du ikke lige den bil på vores lager, der falder i din smag, skal du ikke tøve med at kontakte os, da vi altid har mulighed for at bestille din drømmebil hjem. Deler du vores holdning, så kom og få en kop kaffe, mens vi finder den rette bil til dig!

Book en prøvetur

Kontakt os via formularen nedenfor, så booker vi en prøvetur til dig

Åbningstider